The Single Best Strategy To Use For klik

Za zagotavljanje varne uporabe in zaščite pred poskusi vdorov mobilna banka NLB Klik ne deluje na mobilnih napravah z odklenjenim sistemskim dostopom (root, jailbreak) ali z titleščenimi nevarnimi aplikacijami.

Android: Po prijavi v pilota vidim posodobitev aplikacije NLB Klik, ampak posodobitev ne deluje. Na ekranu se vrti krogec a se nič ne zgodi.

Ko izberete način, vas aplikacija vodi dalje v proces plačila, ki je v novem NLB Kliku krajši in hitrejši.

To naredite tako, da najprej izberete račun in seznam vseh transakcij. S klikom na transakcijo se vam prikažejo njene podrobnosti, kjer lahko nato tudi določite/spremenite njeno kategorijo (ali več kategorij).

Dodatno potrjevanje plačilo v spletni banki z SMS OTPjem in s PIN številko ali biometrijo v mobilni banki.

Za boljši nadzor vaše porabe lahko vsaki transakciji določite kategorijo. Na mesečni ravni tako vidite, kje potrošite največ. Prav tako si lahko poljubno določite mesečne proračune za različne nakupovalne kategorije in ste opozorjeni, ko jih presežete.

Španjolska vlada izazvala je uzbunu nakon što su rekli da bi naoružani i uniformirani španjolski policajci trebali biti u...

If Anytime you may need guidance, generally Be at liberty to succeed in out to your Lnk.Bio support by way of the Chat assistance that you just discover on all of the webpages as part of your Lnk.Bio control panel.

Digitalna banka NLB Klik ne hrani nobenih podatkov v spletnem brskalniku oziroma na mobilni napravi. Vsi podatki so varno spravljeni na NLB strežnikih, po prijavi v digitalno banko pa se v njej prikažejo.

Ko izberete način, vas aplikacija vodi dalje v proces plačila, ki je v novem NLB Kliku krajši in hitrejši.

Kategorizacija transakcij bo v kratkem potekala samodejno/avtomatsko, kar pomeni, da si posameznih transakcij ne boste rabili označevati sami, ampak bo to za vas naredil sistem, ki se bo sproti učil in izboljševal.

360° pregled finančne slike prikaže stanje na dan ogleda. V prihodnje si želimo to zagotovili tudi za pretekla obdobja.

Prikaz šumnikov je odvisen od vaših nastavitev v programu Excel. Če datoteko odprete samo z dvojnim klikom, šumniki ne bodo prikazani pravilno.

Vsaka številka računa je lahko samo en prejemnik, na katerega lahko izvajate plačila. Ko pogledate podatke prejemnika, vidite tudi pretekla website plačila temu prejemniku, ki jih lahko enostavno ponovite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *